Volg ons op Facebook

Over Autoschade Den Helder

Autoschade? Wij zijn er voor u, al sinds 1937!

Wij zijn een universeel schadeherstelbedrijf met ruim 75 jaar ervaring en kennis op het gebied van autoschade. Autoschade Den Helder staat garant voor een optimale en flexibele bewerking. Hét adres voor regio Den Helder, Julianadorp en Breezand met:

  • Altijd de beste service tegen de scherpste prijs
  • Voor perfecte afwerking van uw autoschade
  • Snel weer onderweg én zonder zorgen
  • Gemiddelde klanttevredenheid: 8,7

Schadenet Beverkoog

De werkplaats is voorzien van de meest innovatieve apparatuur die denkbaar is voor autoschadeherstel. Daarbij hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid pakket aan producten en diensten voor autoschadeherstel van het hoogste niveau.

Bovendien zijn wij aangesloten bij de Stichting FOCWA Garantiefonds, voldoen wij aan de normen van de organisatie van Garantiebedrijven "Eurogarant" en zijn we KIWA gecertificeerd. Verder zijn we franchisenemer van Schadenet, een landelijk netwerk van Autoschade-herstelbedrijven.

Wij herstellen niet alleen uw autoschade, maar regelen ook alles daaromheen. Zo kunnen wij samen met u het schadeformulier invullen, vragen een expertise aan bij uw verzekeringsmaatschappij en handelen deze af met de expert en indien gewenst regelen wij het vervangende vervoer. Kortom: wij nemen u veel werk uit handen!

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0227-593131