Volg ons op Facebook

Onze diensten

Autoschade reparatie

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, ook als de verzekering dekt. Voor u is het belangrijk dat de schade tot in de puntjes wordt hersteld, dat u geen zorgen heeft over de afwikkeling en – als het even kan – snel weer kunt rijden. Autoschade Den Helder ontzorgt u!

  • Schadereparatie van a tot z.
  • Afwikkeling van de administratie met uw lease- of verzekeringmaatschappij.
  • Vaak geen eigen risico.
  • Vervangend vervoer mogelijk, vaak gratis.
  • Schade wordt gerepareerd volgens de hoge kwaliteitsnormen.
  • U krijgt uw auto als nieuw terug.

Uitdeuken zonder spuiten

Een openslaand portier, een kinderfietsje, een tikje onvoorzichtig inparkeren: er zijn tal van situaties die hinderlijke schade veroorzaken die uw auto ontsieren. Bij Autoschade Den Helder kunt u er wat aan laten doen, mits het lakwerk natuurlijk niet is beschadigd. Met speciaal gereedschap wordt de deuk eruit geduwd. Spuitwerk komt er dan dus niet aan te pas. Informeer naar de mogelijkheden, de technieken kunnen worden toegepast op meer deuken dan u wellicht denkt.

Poetsen

Is autopoetsen niet uw favoriete bezigheid? Wel die van ons! Lichte gebruikerskrassen werken we meteen weg door deze te polijsten. U kent ze wel: van de krasjes die ontstaan door bijvoorbeeld de autosleutel of de ritssluiting van een jas. 90% van de kras verdwijnt onder onze poetsmaterialen. Een poetsbeurt voor uw auto bij Autoschade Den Helder geeft een glansrijk resultaat!

Velgen reparatie

Stoeprandje geraakt en daardoor een beschadigde velg? Zonde, maar er is wat aan te doen door onze professionals. De velg kan bij het oplopen van de schade krom zijn getrokken. Wij repareren dat en zorgen dat de velg weer kaarsrecht is. De velgen worden opnieuw gericht, gespoten en gepolijst. Zo zijn ze weer als nieuw en geven  de auto weer een frisse uitstraling.

Aluminium herstel

Aluminium wordt tegenwoordig steeds vaker in auto’s verwerkt, omdat het 3x lichter is dan staal, maar wel dezelfde sterke eigenschappen heeft. Een nadeel van aluminium is echter dat het niet zo eenvoudig kan worden gerepareerd. Tijdens de reparatie moet het worden opgewarmd. Om het vervolgens te bewerken is speciaal gereedschap nodig. Is in uw auto aluminium verwerkt? Het herstellen van aluminium is werk voor onze experts, die over de benodigde kennis en apparatuur beschikken.    

Interieur reiniging

Is het interieur van uw auto sterk verontreinigd? Met een grondige interieurreiniging zorgen wij ervoor dat uw auto van binnen weer schoon en fris wordt. We gebruiken een krachtige stofzuiger en komen daarmee in alle hoeken en naadjes. Om helemaal van luchtjes of vlekken af te komen, gebruiken we een stoomapparaat. Voor de overige delen pakken we een speciale interieurreiniger. Het resultaat? Uw auto oogt weer fris, ruikt weer fris: alsof u zó uit de showroom wegrijdt.

Herstel bekleding

Door regelmatig gebruik kan de bekleding in uw auto minder mooi worden of beschadigen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de linkerzijde van de bestuurdersstoel. Die wordt intensief gebruikt bij het in- en uitstappen en vertoont vaak schuurplekken. Uiteindelijk zal de bekleding dan vervangen moeten worden, tegen hoge kosten. Laat beschadigingen aan deur en stoel daarom tijdig bij ons repareren. U krijgt een auto terug met volledig gerepareerde bekleding, zonder kleurverschil tussen de verschillende stoelen. Zelfs brandgaten worden onzichtbaar!

Dashboard reparatie

Een kleine onvoorzichtigheid kan schade aan uw dasboard veroorzaken. En helaas: ook een inbraak kan de oorzaak zijn van schade. Krassen en gaten repareren wij met speciale hars. Vervolgens wordt het dashboard in de originele kleur gespoten. Zonder kleurverschil en zo goed als nieuw.

Spotrepair

Bij sommige autoschades is het mogelijk om een spotrepair uit te voeren. Bij spotrepair wordt slechts een deel van een onderdeel hersteld, waardoor de kosten beperkt blijven. Heeft u bijvoorbeeld schade aan de linkerzijde van uw bumper? Bij spotrepair wordt dan uitsluitend dat linkerdeel van de bumper hersteld en opnieuw gespoten. Zonder kleurverschil. Spotrepair maakt reparatie mogelijk, zonder de direct aanliggende delen te hoeven spuiten. Dat bespaart ons tijd en u geld.

Ruitreparatie en vervanging

Steenslag of een scheur in uw autoruit? Met speciale hars repareren wij de steenslag voordat het een scheur wordt. Is de ruit onherstelbaar beschadigd? Dan zorgen wij voor vervanging. Snel vakkundig en zonder zorgen, inclusief het verwijderen van de gevolgen van ruitbreuk uit het interieur van uw auto. De melding en afwikkeling van de schade wordt voor u direct geregeld met de verzekeringsmaatschappij of uw leasemaatschappij. Als u verzekerd bent, dan kost een autoruitschade u helemaal niets.

Kunststof reparatie

Kunststof is flexibel en vraagt daarom om een specifieke reparatietechniek. Onze medewerkers zijn de technieken meester waarmee kunststof delen aan elkaar worden gelast. Met name een beschadiging aan een bumper kan daarmee vaak nog gerepareerd worden, zodat veel duurdere vervanging van de gehele bumper niet meteen noodzakelijk is.

Autospuiten

Autoschade Den Helder is expert in het spuiten van auto’s. Weersinvloeden kunnen de oorzaak zijn van kleurverschil, maar bij ons is het overgespoten deel niet te onderscheiden van de andere delen van de auto. Welke kleur uw auto ook heeft, wij hebben ‘m in huis. Bij het overspuiten maken we gebruik van de meest geavanceerde technieken. Het resultaat is altijd perfect en eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden.

Overig spuitwerk

Meubels, een fiets, een scooter of een skelter van de kids: breng het naar Autoschade Den Helder en het wordt weer als nieuw. Uw keuken een make over geven? Ook dat doen we en voor veel lagere kosten dan een nieuwe keuken. Zowel hout, metaal als kunststof is bij ons in goede handen en wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0227-593131